Dr Norman bin Mohd Norawi

Seorang doktor perubatan dengan pengalaman sejak tahun 1997. Beliau mempunyai bidang pengkhususan dalam perubatan estetik dan anti-penuaan serta perubatan regeneratif. Beliau pengasas dan pemilik kepada KLINIK DR NORMAN yang mempunyai cawangan di Melaka, Negeri Sembilan dan Selangor.

Berkelulusan ijazah perubatan MBBS dari Kasturba Medical College, Manipal, India dan Ijazah Sarjana Sains Perubatan Anti Penuaan, Perubatan Regeneratif dan Perubatan Esthetik (Master in Anti Aging, Regenerative Medicine and Medical Aesthetic) MSc(UCSI) dari UCSI University, Kuala Lumpur.

Beliau adalah Konsultan Aesthetic, Anti Aging & Regenerative Medicine dan menjadi ahli kepada Persatuan Perubatan Malaysia (MMA),Society for Anti Aging, Aesthetic and Regenerative Medicine of Malaysia (SAAARMM) dan Society for Advancement of Hormones & Healthy Aging Medicine Malaysia (SAHAMM)

Artikel.

Mengurangkan impak merokok kepada kesihatan

Merokok adalah satu perbuatan yang sia-sia kerana ia memudaratkan kesihatan. Pelbagai kajian telah membuktikan kesan buruk merokok kepada perokok dan orang lain disekeliling perokok. Ia telah menjadi pengetahuan umum dengan kempen-kempen anti rokok yang dijalankan oleh pihak berkuasa kesihatan di seluruh dunia. Merokok sangat berkait rapat dengan penyakit kanser, sakit

Baca Artikel Penuh »